Обґрунтування структури комп’ютерної системи компанії «Avaris» з використанням телеграм-бота для консультацій - Тимченко, Богдан Миколайович (My University, 2024)
Об'єкт дослідження: платформа для автоматизації юридичних консультацій юридичної компанії «Avaris». Мета роботи: автоматизація консультування клієнтів юридичної компанії та забезпечення для них зворотного зв’язку за допомогою Telegram-бота. Методи дослідження: використання мови Python, бібліотек PyTelegramBotAPI, pymysql, реляційної бази даних MySQL для створення боту з можливостями зворотного зв’язку, розробка та тестування ПЗ.
Keywords: ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ, БОТ, TELEGRAM, MySQL, PYTHON, ПІДТРИМКА, ЗВОРОТНІЙ ЗВ’ЯЗОК