Дослідження управлінських рішень, спрямованих на зниження енергоефективності вантажних автомобільних перевезень вугілля (для умов гірничодобувного підприємства ПРАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", м. Павлоград, Дніпропетровської області, Україна) - Поліщук, А. В. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи - вдосконалення організації транспортного процесу ВАП здобутого вугілля в умовах ГП за рахунок впровадження в транспортно-технологічну схему енергоефективного вантажного транспортного засобу.
Keywords: ВУГІЛЛЯ; ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ ВАНТАЖНИЙ АВТОПОЇЗД; ВАНТАЖНІ АВТОМОБІЛЬНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА; ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ; ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ