Підвищення надійності стикових з'єднань конвеєрних стрічок - Супрун, Кирило (My University, 2018)
Виконана науково-дослідна робота з сучасним технологічним процесом обробки деталі машинобудівної галузі. Магістерська робота, згідно державним стандартам та методичним матеріалам, складається з пояснювальної записки із чотирьох розділів, додатків та графічного матеріалу на декількох листах установленого формату
Магістерська робота присвячена удосконаленню та оптимізації діючої технології виготовлення деталі машинобудівного виробництва за рахунок: застосування у проекті технології прогресивного металоріжучого та допоміжного інструменту, високоточного верстатного оснащення, оптимізованих режимів різання, багатовісьових верстатів з ЧПК та сучасних комп’ютерних CAD/CAM/CAE-програм компанії Autodesk
Keywords: Технологія, механічна обробка, оптимізація, верстати з ЧПК, верстатне оснащення, комп’ютерний експеримент, CAD/CAM/CAE/CAI-системи