Розвиток гастрономічного туризму як інструменту регіонального брендингу - Ялова Евеліна Максимівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студентки Ялової Евеліни Максимівни академічної групи 242-21з-1 спеціальності 242 Туризм.
Gastronomic tourism development as a regional branding tool
У роботі використано комплекс загальнонаукових та спеціальних методів: методи моніторингу та збору емпіричних даних, аналізу фінансової звітності та маркетингових досліджень, метод експертних оцінок, а також порівняльно-історичний метод для вивчення розвитку гастрономічного туризму в регіоні.
Keywords: Гастрономічний туризм; Брендинг; Тур; Просування; Гастрономічний ярмарок