Особливості обчислення кутових нев’язок під час вирівнювання розімкненого теодолітного ходу - Харченко, Т. В.; Рябчій, В. А.; Рябчій, В. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
У будь-який час виконання вирівнювання розімкненого теодолітного ходу залишається актуальним. Для вирівнювання кутових вимірювань обчислюється кутова нев’язка, яка є різницею між сумою виміряних кутів і теоретичною сумою кутів. Проте іноді під час виконання такої роботи можна зіткнутися з проблемою, коли різниця між сумою виміряних і теоретичних кутів окрім кутової нев’язки становить 360˚.
Keywords: кутова нев’язка; розімкнений теодолітний хід; теоретична сума кутів