Публічне управління освітою (на прикладі м. Павлоград Дніпропетровської обл.) - Таран, Любов Сергіївна (My University, 2024)
Науково-теоретичне обґрунтування моделі управління освітою на місцевому рівні й вироблення на цій основі практичних рекомендацій щодо управління освітою із залученням громадськості (на прикладі м. Павлоград Дніпропетровської області).
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЗАКЛАДИ ОСВІТИ; РЕФОРМИ ОСВІТИ НА ЛОКАЛЬНОМУ РІВНІ; СИСТЕМА ОСВІТИ