Кінетика процесу окислення монооксиду вуглецю на оксидно-марганцевому каталізаторі на основі цеоліту - Іваненко, О. І.; Трипольський, А. І.; Гомеля, М. Д.; Радовенчик, В. М.; Оверченко, Т. А. (My University, 2020)
Вивчення кінетики процесу каталітичного окислення монооксиду вуглецю киснем повітря та визначення його лімітуючої стадії.

Investigation of the kinetics of the process of catalytic oxidation of carbon monoxide with atmospheric oxygen and determination of its limiting stage.
Kinetics of the process of oxidation of carbon monoxide on a zeolite-based manganese oxide catalyst
Keywords: монооксид вуглецю; каталізатор; окислення; діоксид марганцю; цеоліт; кліноптилоліт; кінетика; carbon monoxide; catalyst; oxidation; manganese dioxide; zeolite; clinoptilolite; kinetics