Проект реконструкції станції технічного обслуговування «ЮСА» на вул. Краснопільська, 17 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни гальмівних колодок Mercedes-Benz Sprinter - Єнікеєв, Ілля Валерійович (My University, 2021)
Вдосконалення технології технічного обслуговування та процесу заміни гальмівних колодок Mercedes-Benz Sprinter на СТО «ЮСА» на вул. Краснопільська, 17 у м. Дніпро
Reconstruction project for "JUSA” repair shop, 17 Krasnopilska St., Dnipro, for the improvement of technology to replace brake pads in Mercedes-Benz Sprinter
Keywords: реконструкція станції технічного обслуговування; вдосконалення процесу заміни гальмівних колодок; технологічні рішення для зменшення економічних ризиків