SWOT-аналіз як інструмент для розвитку територіальної громади - Силко Д. Ю. (НТУ "ДП", 2025)
SWOT-аналіз є ефективним аналітичним інструментом стратегічного планування, який забезпечує системне виявлення внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на розвиток територіальної громади. Його наукове значення полягає у поєднанні кількісних та якісних методів оцінювання стану території, що дозволяє приймати обґрунтовані управлінські рішення при формуванні комплексного плану просторового розвитку. [1] та створення комплексного плану (одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою) [2].
Keywords: SWOT-аналіз; територіальна громад; стратегічне управління; документація