Впровадження технологій переробки відходів збагачення вугілля «ХХХХХ» - Божко, Владлена Андріївна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2024)
Пояснювальна записка:60с., рис.10, табл.7, додат.5, літ. джерел 24.
Впровадження технологій переробки відходів збагачення вугілля «ХХХХХ»
В першому розділі описана загальна характеристика гірничного підприємства ХХХХХ, процес переробки збагачення вугілля, розглядаються причини утворення вугільних шламів. Була зроблена оцінка впливу відходів вуглезбагачення на навколишнє середовище. В другому розділі досліджуються технологічні властивості вугільних шламів, розроблена та розрахована технологічна схема вдосконалення переробки відходів ХХХХХ, та виконаний вибір обладнання для її реалізації.
Keywords: ПРОДУКТИВНІСТЬ; ВУГІЛЬНІ ШЛАМИ; ГРОХОЧЕННЯ; ФЛОТАЦІЯ; НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ