Структурно-семантичні особливості англійських термінів фінансово-економічної сфери та способи їх перекладу українською мовою - Вяткіна, О.А. (My University, 2023)
Об’єкт дослідження: фінансово-економічні терміни англійської мови. Предмет дослідження: структурні і семантичні особливості англійських фінансово-економічних термінів та способи їх перекладу українською мовою. Мета кваліфікаційної роботи полягає у визначенні структурних та семантичних особливостей англійських фінансово-економічних термінів та дослідженні способів їх перекладу на українську мову. Методи дослідження: метод суцільної вибірки, порівняльний аналіз, описовий та структурний методи дослідження.