Підвищення рівня захищеності мультимедійного контенту в інформаційно-телекомунікаційній системі підприємства - Ляш, Данил Вячеславович (My University, 2022)
У роботі наведені програмні елементи інфраструктури для реалізації алгоритмів та рекомендації щодо політики видачі, відкликання і відновлення сертифікатів для віддалених та мобільних користувачів; проведена експериментальна перевірка отриманих результатів.
Keywords: ІНФРАСТРУКТУРА ВІДКРИТИХ КЛЮЧІВ, СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІН-ФОРМАЦІЇ, ADOBE MEDIA SERVER, ВПРОВАДЖЕНЕ ВІДЕО, ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, МОБІЛЬНИЙ КОРИСТУВАЧ, СЕРТИФІКАТ КОРИСТУВАЧА