Савостенко, ТетянаТетянаСавостенко2023-04-172023-04-172022Савостенко Т. Європейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктів / Тетяна Савостенко // Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : матеріали ХІХ наук.-практ. конф. 16 червня 2022 р., м. Дніпро / за заг. ред. Л. Л. Прокопенка. – Дніпро : НТУ ДП, 2022. – С. 29-31.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163081Безпека харчових продуктів і продовольчої сировини є однією з вирішальних складових економічної та формування продовольчої безпеки держави й визначається спроможністю країни ефективно контролювати виробництво й ввезення безпечного та якісного продовольства на загальновизнаних у світі засадах.ukєвропейський досвідсистема державного контролюбезпечність харчових продуктівпродовольча сировинапродовольча безпекаЄвропейський досвід організації системи державного контролю безпечності харчових продуктівArticle061.1