Відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення у с. Бабайківка Дніпровського району Дніпропетровської області - Середа Євген Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Середи Євгена Олександровича академічної групи 193-20-1 ФБ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою роботи є дослідження процесу відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення у с. Бабайківка Дніпровського району Дніпропетровської області.
Keywords: земельна ділянка; відведення земель; топографо-геодезичні роботи; визначення координат; землеустрій.