Історія політичної думки. Ч. 1 (з давніх часів до кінця ХІХ ст.) - Зєнкін М. В. (НТУ "ДП", 2025)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі дисципліни «Політологія» підготовки здобувачів спеціальності 052 першого (бакалаврського) рівня. Розглянуто процеси виникнення та розвитку політичної думки зі стародавніх часів до кінця ХІХ століття в її динаміці, аби набути уявлень про шляхи формування політичної науки. Сформульовано навчальні цілі, що окреслюють навички та вміння бакалаврів з політології.
Keywords: політична наука; виникнення політичної думки; розвиток політичної думки; політологія