Обґрунтування_фізико_механічних_характеристик роз’ємного з’єднання - Білий Данило Анатолійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2023)
Метою цієї роботи було провести дослідження різних видів роз'ємних композиційних матеріалів, зокрема MDF та ДСП, з метою визначення найбільш надійного та ефективного з'єднання. Об'єктом розробки стали самі з'єднання і їх властивості, які були аналізовані за допомогою методу скінченних елементів для оцінки їх надійності та міцності. Практична значимість цієї роботи полягає в тому, що отримані результати можуть бути використані для розробки та виробництва більш надійних та оптимальних конструкцій. Це сприятиме поліпшенню якості та тривалості експлуатації виробів, зниженню ризику виникнення дефектів та пошкоджень.