Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління основними засобами (за матеріалами ПрАТ «Львівський холодокомбінат») - Харченко, Юлія Олексіївна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес управління основними засобами підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо ефективного управління основними засобами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління основними засобами підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Львівський холодокомбінат»; оцінено ефективність управління основними засобами ПрАТ «Львівський холодокомбінат»; обґрунтувань управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління основними засобами ПрАТ «Львівський холодокомбінат».
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of fixed assets management (based on the materials of Private JSC "Lviv Refrigeration Plant")
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес управління основними засобами підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо ефективного управління основними засобами підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління основними засобами підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Львівський холодокомбінат»; оцінено ефективність управління основними засобами ПрАТ «Львівський холодокомбінат»; обґрунтувань управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління основними засобами ПрАТ «Львівський холодокомбінат».
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ, ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ, ОСНОВНІ ЗАСОБИ, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, ТЕМП РОСТУ, ФОНДОВІДДАЧА