Навчально-методичне забезпечення дисципліни “Адміністративне право” для студентів спеціальності 6.030601 Менеджмент - Кострюков, С. В. (видавництво НГУ, 2015)
Адміністративне право є нормативною навчальною дисципліною, яка обов’язково входить до планів і програм підготвки бакалаврів зі спеціальності 6.030601 Менеджмент, тому що саме у її межах вивчаються: складний комплекс теоретичних положень, правові інститути і нормативні матеріали щодо регламентації відносин адміністративних зобов’язань у виконавчо-розпорядчій діяльності публічної адміністрації. Останні роки Адміністративне право перебуває у стані системної трансформації, параметри якої визначені Концепцією адміністративної реформи в Україні та іншими програмно-політичними документами.
Keywords: адміністративне право; административное право