Підвищення ефективності роботи автотранспортного підприємства «Вантаж-Буд-Сервіс» при перевезенні будівельних матеріалів в регіональному сполученні - Лакіза, Б.Р. (My University, 2022)
Мета роботи: розробка раціональної схеми доставки будівельних матеріалів до замовників у міжобласному сполученні при зниженні собівартості процесу перевезень та підвищення конкурентоспроможності у щільному конкурентному середовищі.
Keywords: будівельні матеріали; вантажні перевезення; маршрутизація перевезень; конкурентоспроможність; економічний ефект