Устрій автомобільних шин і коліс - Федоров, Д. С.; Литвин, В. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Колесо є важливим елементом автомобіля, адже саме воно контактує з поверхнею під час їзди. Комфорт пересування та безпека водія безпосередньо залежать від вибору шин. Грамотність водія у темі колес транспортного засобу (знання часу заміни шин, їх вибір в залежності від температури повітря та сезону тощо) гарантує зменшення ризику потрапляння у дорожньо транспортні пригоди.
Keywords: колесо; шина; диск; дисбаланс колеса