Особливості дослідження напружено деформованого стану цегляних будівель, які зводяться на просідаючих ґрунтах - Волкова, В. Є.; Левада, Є. К. (My University, 2015)
В середеніминулого сторіччя можна вважати початком масового будівництва будівель по типових проектах. До кінця XX сторіччя були розроблені і впроваджені в практику чотири покоління серій типових проектів, які і понині складають основний цивільнийфонд України.
Особенности исследования напряженно деформированного состояния кирпичных зданий, которые сооружаются на проседающих грунтах
Keywords: напряженно-деформированное состояние; напружено-деформований стан; кирпичные здания; цегляні будівлі; просадочные грунты; просадочні грунти