Технологічна схема пристрою зрошування вапнякової суспензії консольного відвалоутворювача вкр 8000/100 - Чоботько, І. І.; Тинина, С. В. (My University, 2019)
Визначення технологічної схеми пристрою зрошування породи вапняковою суспензією при формуванні породного відвалу для запобігання осередків самозаймання з подальшою рекультивацією. Запропоновано технологічну схему пристрою зрошування вапнякової суспензією, який встановлюється на консольний відвалоутворювач з подальшим розпиленням за допомогою форсунок безпосередньо на породу, яка транспортується конвеєром до місця розвантаження
Keywords: технологічна схема; технологическая схема; зрошування; орошение; вапнякова суспензія; известняковая суспензия