Підвищення ефективності очистки стічних вод в умовах ВАТ «Полтавський ГЗК» - Бойко, Яна Ігорівна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2020)
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Мета роботи та завдання кваліфікаційної роботи. Метою роботи є проаналізувати водопостачання, водовідведення та систему очистки стічних вод ПрАТ «Полтавський ГЗК»; підвищити ефективності очистки стічних вод в умовах комбінату завдяки застосуванню біологічного очищення стічних вод - біологічних ставків.
Keywords: ГІРНИЧО-ЗБАГАЧУВАЛЬНИЙ КОМБІНАТ; СТІЧНІ ВОДИ; ОЧИСТКА; БІОЛОГІЧНІ СТАВКИ