Аналіз методів біометричної ідентифікації для захисту даних на комп'ютері - Руденко, С. С. (My University, 2018)
Суть технічної проблеми: розробка нового підходу до обробки зображення відбитка пальця з метою ідентифікації особистості та обмеження доступу до комп'ютерних ресурсів.
Keywords: біометрична ідентифікація