Інституціональні механізми використання державного майна в сучасних умовах державотворення - Савіна, Олена Іванівна (My University, 2023)
Дослідження теорії права власності та аргументація концептуальних засад вирішення теоретичних та практичних аспектів права державної власності та їх реалізації за допомогою теоретико-методологічного інструментарію.
Keywords: ВЛАСНІСТЬ; ДЕРЖАВНА ВЛАСНІСТЬ; УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНИМ МАЙНОМ; ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ; ГОСПОДАРСЬКЕ ВІДАННЯ; ДОВІРЧЕ УПРАВЛІННЯ; ПРИВАТИЗАЦІЯ; ОРЕНДА