Розробка технології буріння та випробування розвідувально-експлуатаційної свердловини в умовах Гнідинцівського нафтогазоконденсатного родовища - Ткаченко, Андрій (НТУ "Дніпровська політехніка", 2021)
Мета роботи - підвищення техніко-економічничних показників та ступеню безпечності виконання робіт при спорудженні розвідувально-експлуатаційної свердловини в умовах Гнідинцівського нафтогазового родовища, продуктивний нафтовий об'єкт якого представлений вторинно-поровим гранулярним карбонатним колектором, що досягається за рахунок вдосконалення режимних параметрів та технології виконання виробничих операцій
Development of drilling technology and testing of an exploration and production well in terms of Gnidyntsi oil and gas condensate deposit
Keywords: Родовище вуглеводнів, розвідувально-експлуатаційна свердловина, долото, бурильна колона, параметр режиму, тиск, промивальна рідина, технологія