Мотивація працівників як найважливіший чинник ефективного управління в умовах туристичного ринку - Пальчун, Єгор Володимирович; Бондаренко, Людмила Анатоліївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Проблема мотивації працівників не тільки не втрачає своєї актуальності протягом багатьох років, але й є ґрунтовною умовою успішного існування туристичного підприємства. Для ефективної мотивації працівника потрібно знати, що саме його стимулює. Якщо дізнатись які потреби або мотиви спонукають людину до діяльності, чого вона хоче досягти, виявити чинники переваги і розробити модель поведінки, що дозволяє найефективніше впливати на співробітників.
Keywords: мотивація праці; туристичний ринок; управлінське рішення