Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт «Побудова та розрахунок точності підземної маркшейдерської опорної мережі» з дисципліни «Проектування та аналіз точності маркшейдерських мереж» для студентів спеціальності 7.05030104, 8.05030104 «Маркшейдерська справа» - Назаренко, Валентин Олексійович; Піньковська, Тамара Василівна; Заболотна, Юлія Олександрівна (ДВНЗ "НГУ", 2012)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни Дисципліна "Проектування і аналіз точності маркшейдерських мереж" входить до навчальних планів підготовки спеціалістів і магістрів спеціальності 7.05030104, 8.05030104 "Маркшейдерська справа".
Keywords: Проектування; аналіз точності; маркшейдерські мережі; похибка; проектування; побудова і розрахунок