Проектування основних параметрів складу автозапчастин із заданим добовим вантажообігом - Багорко, Максим (НТУ "ДП", 2020)
Сучасні механізовані і автоматизовані склади – це складні технічні об'екти, що оснащуються спеціалізованим складським обладнанням, висотними стелажнимі конструкціями різних типів, автоматичними штабелюються машинами, конвеєрними системами з автоматичним адресуванням вантажів, засобами робототехніки, організаційної та обчислювальної техніки, включаючи ЕОМ, що управляють технологічними процесами переробки вантажів на складах в реальному масштабі часу. Тому будь-який склад слід розглядати не ізольовано, а як інтегрована складова частина логістичного ланцюга. Тільки такий підхід дозволить забезпечити успішне виконання основних функцій складу і досягнення високого рівня рентабельності.
Keywords: УКРУПНЕНА ВАНТАЖНА ОДИНИЦЯ, НАВАНТАЖУВАЧ, СТРАХОВИЙ ЗАПАС, МІСТКІСТЬ СКЛАДУ, ВАНТАЖООБІГ