Транспортне планування міст. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 0701 Транспортні технології - Литвин, В. В.; Грищенко, Я. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Методичні рекомендації призначено для виконання практичних робіт студентами денної форми навчання напряму підготовки 0701 Транспортні технології, які навчаються за навчальними планами підготовки спеціалістів, з нормативної дисципліни «Транспортне планування міст». Методичні матеріали містять завдання і вказівки до його виконання, а також список літератури для вивчення дисципліни. Наприкінці методичних рекомендацій наведено критерії оцінки знань студентів, а також перелік питань до іспиту з дисципліни «Транспортне планування міст». Методичні матеріали орієнтовано на активізацію навчальної діяльності студентів денної форми навчання та спрямування їх у напрямі творчого практичного опрацювання матеріалу з дисципліни «Транспортне планування міст».