Обґрунтування ефективної транспортно-технологічної схеми перевезення покрівельних гідроізоляційних матеріалів в міжнародному сполученні вантажним автомобільним транспортом за рахунок використання перспективного рухомого складу (для умов дистриб’юторської компанії ТОВ «ПЛАТО-ПЛЮС», м. Дніпро, Україна) - Гришкевич, Н. О. (Гришкевич Н. О. Обґрунтування ефективної транспортно-технологічної схеми перевезення покрівельних гідроізоляційних матеріалів в міжнародному сполученні вантажним автомобільним транспортом за рахунок використання перспективного рухомого складу (для умов дистриб’юторської компанії ТОВ «ПЛАТО-ПЛЮС», м. Дніпро, Україна) : кваліфікаційна робота ступеня магістр / Н. О. Гришкевич. Дніпро : 2023, 117 с., 2023)
Мета дослідження – розробка комплексних заходів з удосконалення організації транспортного процесу ВАП в міжнародному сполученні ПГМ основним споживачам РС ДК за рахунок впровадження в транспортно-технологічну схему перспективного РС – триланкового вантажного автопоїзда.
Keywords: ПОКРІВЕЛЬНІ ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ; ВАНТАЖНИЙ ТРИЛАНКОВИЙ АВТОПОЇЗД; СІДЕЛЬНИЙ ТЯГАЧ; НАПІВПРИЧІП; МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ; ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ; ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ