Згладжуючий реактор з оптимальними параметрами для тягових підстанцій постійного струму - Петров, А. В. (My University, 2010)
Наведене теоритичне обгрунтування можливості та необхідності виконання згладжуючого реактора для тягових підстанцій постійного струму малогабаритним з оптимальними параметрами. Виконано розрахунок за таких умов.
Keywords: згладжуючий реактор; тягова підстанція постійного струму