Розробка раціональної технології доставки винних напоїв італійського регіону Фріулі-Венеція-Джулія до України на прикладі ПРАТ «АВС-Trans» - Васютченко, І.О. (My University, 2022)
Мета дослідження – розвиток теоретичних питань оптимізації процесу доставки продукції, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки винних напоїв споживачам.
Keywords: ЛОГІСТИКА; КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; МАРШРУТИЗАЦІЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ПУНКТ ПРОПУСКУ; КАНАЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ