Прийняття управлінських рішень у сфері управління інноваціями щодо впровадження нового виду пакування (за матеріалами ПрАТ «Оболонь») - Щеглова, Сабіна Сергіївна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2024. Обʼєкт розроблення – процес прийняття управлінських рішень у сфері управління інноваціями щодо впровадження нового виду пакування. Мета роботи – теоретичне обґрунтування управлінських рішень у сфері управління інноваціями щодо впровадження нового виду пакування. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто основні поняття, принципи та моделі управління інноваціями; досліджено інноваційну культуру, організаційний клімат підприємства та їх вплив на інноваційну діяльність компанії; визначено фактори успішного управління інноваційною діяльністю; подано загальну характеристику діяльності ПрАТ «Оболонь»; проведено внутрішній та зовнішній аналіз конкурентного середовища ПрАТ «Оболонь»; оцінено фінансово-економічний стан ПрАт «Оболонь»; обґрунтовано інноваційний проєкт розвитку ПрАТ «Оболонь» на ринку пивобезалкогольної продукції; впроваджено та реалізовано інноваційний проєкт введення нового виду пакування продукції ПрАТ «Оболонь»; оцінено ефективність проєкту розвитку інноваційної діяльності ПрАТ «Оболонь» на ринку пивобезалкогольної продукції.
Managerial decision-making in the field of innovation management regarding the introduction of a new type of packaging (based on the materials of Private JSC «Obolon»)
Keywords: ІННОВАЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ, ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ.