Удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу - Аверочкіна Івана Олександровича (My University, 2022)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу». 62 стор., 8 рисунків, 4 таблиці, 39 джерел, 2 додатка. МАЛИЙ БІЗНЕС, РОЗНІЧНА ТОРГІВЛЯ, ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ, МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ, ТОРГОВЕЛЬНИЙ МАРКЕТИНГ, АЛГОРИТМ ПРОСУВАННЯ ТОВАРУ ДО СПОЖИВАЧА, ОМНІКАНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЇЯ ТОРГОВЕЛЬНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ, МАГАЗИН МАЙБУТНЬОГО, ВИМОГИ Об’єкт дослідження – роздрібна торгівля суб’єктом малого бізнесу харчових продуктів. Предмет дослідження – організація просування харчових продуктів від ритейлера до споживача. Мета роботи – обґрунтування й розробка інструментарію по вдосконаленню організації роздрібної торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. Методи дослідження – метод узагальнення і систематизації, аналітичний, графічний методи. У першому розділі визначено сучасний стан торговельної діяльності суб’єктів малого бізнесу та теоретичні аспекти її удосконалення. У другому розділі охарактеризовано стан та обґрунтовано організацію удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. У третьому розділі наведено запропоновані організаційні напрями удосконалення торгівлі продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу. Сфера практичного застосування результатів роботи – роздрібна торгівля продуктами харчування суб’єктом малого бізнесу.