Удосконалення корпоративної культури туристично-рекреаційного комплексу - Сесь Ренат Русланович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студента Сесь Рената Руслановича академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
Improving the corporate culture of the tourist and recreational complex
Метою роботи є методологічне та практичне обґрунтування особливостей удосконалення корпоративної культури в туристично-рекреаційному комплексі.
Keywords: Корпоративна культура; Туристично-рекреаційний комплекс; Вдосконалення стратегії корпоративної культури; Преміювання персонала; Стратегічні цілі