Вимоги системи управління до якості облікової інформації - Шишкова, Н. Л.; Калашникова, Є. О.; Новицька, Д. А. (Видавництво НГУ, 2015)
Облікова інформація як складова економічної є одним із видів даних, що характеризують виробничо-господарську діяльність підприємства. Облікова інформація відрізняється великим обсягом і різноманітністю, складністю логічної та відносною простотою арифметичної обробки їй властивий масовий характер обчислень, які виконують за типовими алгоритмами з певною періодичністю. Облікова інформація має складну ієрархічну структуру, на нижньому щаблі якої містяться інформаційні одиниці — реквізити, що не піддаються подальшому логічному поділу [1].
Keywords: облікова інформація; система управління