Удосконалення системи управління побутовими відходами в Україні - Шебанов, Володимир Анатолійович (My University, 2024)
Удосконалення системи управління побутовими відходами в Україні.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ЕКОЛОГІЧНА ПОЛІТИКА; УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ; СТАЛИЙ РОЗВИТОК; ПРОЄКТНИЙ ПІДХІД