Удосконалення державної політики України в сфері надання первинної медико-санітарної допомоги - Прибиток, Тетяна Володимирівна (My University, 2024)
Наукове обґрунтування теоретичних та аналіз практичних рекомендацій щодо удосконалення державної політики України в сфері надання первинної медико-санітарної допомоги.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ; ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я; ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; МЕДИЧНА ПОСЛУГА; МЕДИЧНИЙ ЗАКЛАД; ПЕРВИННИЙ РІВЕНЬ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ; МЕДИЧНА РЕФОРМА; СТРАТЕГІЯ; ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД