Удосконалення технології процесу видобування важкодобувних запасів нафти - Скіданов Денис Володимирович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Скіданова Дениса Володимировича академічної групи 185м-24-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Мета цієї роботи полягає в удосконаленні технології процесу видобутку важковидобуваних запасів нафти шляхом аналізу існуючих методів і розробки нових підходів, які дозволять підвищити ефективність видобутку
Improvement of Oil Recovery Technology for Hard-to-Recover Oil Reserves
Keywords: удосконалення; технології; видобуток нафти; важковидобувані запаси; експлуатація родовищ