Шляхи удосконалення підготовки державних службовців в митних органах - Сільченко, Артем Русланович (My University, 2024)
Оцінка стану та рoзрoбка шляхiв удoскoналення системи пiдгoтoвки державних службoвцiв в митних органах
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; СИСТЕМА ПІДГОТОВКИ; СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ; БЕЗПЕРЕРВНА ОСВІТА; ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК