Управління ланцюгами постачання комерційного підприємства - Рогач Кристина Олександрівна (My University, 2024)
Пояснювальна записка: 72 стор., 22 рис., 13 табл., 59 джерел, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: процес розвитку системи управління ланцюгами постачання комерційного підприємства. Мета дослідження: розробка практичних рекомендацій з управління ланцюгами постачання комерційного підприємства. У першому розділі здійснено теоретичне узагальнення понятійного апарату управління ланцюгами постачання підприємства, складових механізму управління ланцюгами постачання та методичних основ моніторингу управління ланцюгами постачання.. У другому розділі проведено аналітичне оцінювання організації комерційної діяльності досліджуваного підприємства, структури ланцюгів постачання підприємства та моніторинг ефективності управління ланцюгами постачання. У третьому розділі розроблено пропозиції щодо застосування концепції спільного планування, прогнозування та поповнення запасів в управлінні ланцюгами постачання підприємства та розроблено програмно-інформаційне забезпечення управління ланцюгами постачання підприємства. Ключові слова: УПРАВЛІННЯ, СИСТЕМА, ЛАНЦЮГИ ПОСТАЧАННЯ, ЛОГІСТИКА, СТРАТЕГІЯ, ІНТЕГРАЦІЯ, ОПТИМІЗАЦІЯ