Методи протидії фішингу в корпоративній пошті - Іванова, Станіслава Сергійовича (My University, 2023)
У роботі наведено загальні відомості щодо методів протидії фішингу, проаналізовано існуючі комплексні рішення протидії фішинговим атакам. Розроблено рекомендації щодо впровадження методів протидії фішингу в організації, залежно від обраної ними архітектури корпоративної пошти, та зроблено висновки щодо виконаної роботи.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, КІБЕРБЕЗПЕКА, ФІШИНГ, КОРПОРАТИВНА ПОШТА, ПРОТИДІЯ ФІШИНГУ