Методичні матеріали для практичних занять з курсу «Практика наукового і технічного перекладу з 1-ої іноземної мови (англійська мова)» - Бердник, Л. В.; Введенська, Т. Ю. (Дніпропетровськ, ДВНЗ "НГУ", 2014)
Подано методичні рекомендації для організації практичних занять з курсу «Практика наукового і технічного перекладу з 1-ої іноземної мови (англійська мова)». Він містить перелік основних питань, що повинні розглядатись на практичних заняттях курсу, деякі додаткові матеріали та літературні посилання. Призначено для студентів з напрямку підготовки «Філологія», спеціальності «Переклад». Питання до практичних занять умовно поділені на дві частини – перша відноситься до загальних питань перекладу науково-технічних текстів, друга – до закріплення практичних навичок перекладу науково-технічних текстів.
Keywords: Переклад науково-технічний; практичний курс науково-технічного перекладу; редагування; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Language technology