Підвищення ефективності діяльності торговельного підприємства - Кусова, Анна Андріївна (My University, 2021)
71 сторінка, 11 рис., 7 табл., 27 інформаційних джерел, 3 додатки. Об’єктом дослідження є процес управління ефективністю діяльності торговельного підприємства. Предметом дослідження є теоретичні й методичні засади, а також практичні засади управління ефективністю діяльності підприємства сфери торгівлі. Мета дослідження – узагальнити методичні основи й обґрунтувати процес управління ефективністю діяльності торговельного підприємства.
Keywords: МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОРГІВЛЯ, РИНКОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, НАПРЯМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ТОВАРНА ПРОДУКЦІЯ