Розробка системи підтримки прийняття рішень щодо призначення антибактеріальних засобів - Сирота, софія (My University, 2024)
Мета робота – розробка системи підтримки прийняття рішень щодо призначення антибактеріальних засобів для підвищення обґрунтованість їх використання.

Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, теорії реляційних баз даних, теорії прийняття рішень, теорії побудови автоматизованих інформаційних систем, інтелектуального аналізу даних.

Практична цінність роботи полягає у розробці програмного забезпечення, яке дозволяє знизити ймовірність помилок та збільшити продуктивність праці медичного персоналу, тим самим сприяючи покращенню здоров'я населення України.
У спеціальному розділі проектується програмне забезпечення, що використовується, надається опис програми та інструкція користувача.
Keywords: СИСТЕМА; база даних; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; програмний продукт