Системний аналіз фінансового стану підприємства та шляхи його покращення - Заскалько, Вікторія (My University, 2022)
Практична цінність роботи полягає у виробленні рекомендацій що до підвищення економічної ефективності роботи підприємсва ТОВ "Артфешнмаркет".
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента групи 124-18-1 Заскалько Вікторії спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: планування; системний аналіз; фінанси