Порівняльне дослідження самовідновлюваних лакофарбових покриттів для автомобільного транспорту - Подолінський М. М. (НТУ «ДП», 2025)
Самовідновлювальні лакофарбові покриття, це технологія покриттів які здатні автоматично усувати мікропошкодження на своїй поверхні. Такі матеріали самовідновлюются після пошкодження за рахунок активації реакції відновлення – плавлення полімерного шару при нагріванні або вивільнені ремонтного з мікрокапсул при порушенні цілісності плівки [1].
Keywords: лакофарбове покриття; автомобільний транспорт; самовідновлювальні лакофарбові покриття