Державна політика розвитку бібліотек закладів вищої освіти в Україні : проблеми та перспективи - Папуша Л. В. (НТУ «ДП», 2025)
Сучасні, надзвичайно складні та швидкозмінні, умови функціонування бібліотек закладів вищої освіти в Україні детермінують потребу їх інноваційного розвитку, вирішення принципово нових завдань, впровадження новітніх технологій, форм і методів роботи, що відповідають сучасному етапу розвитку освіти і науки, цифрової трансформації суспільства та світовим тенденціям у галузях освіти та бібліотечної справи.
Keywords: державна політика; бібліотеки закладів вищої освіти; проблеми та перспективи