Удосконалення діловодства в органах місцевого самоврядування України - Нечаєва, Олеся Григорівна (My University, 2024)
Вивчення теоретичних основ та вироблення практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу діловодства в органі місцевого самоврядування
Keywords: ДОКУМЕНТ; ЗВ’ЯЗОК; ДОКУМЕНТНО- КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ; ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ; КАНАЛИ ЗВ’ЯЗКУ; ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ; ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ